(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Cannelloni
Potřebné ingredience
20ks cannellon (většinou 1 balení), 500g mletého hovězího masa, 450g mražených špenátových listů, 1 stroužek česneku, sůl, pepř, 700ml mléka, 150g parmazánu (nebo goudy), 1 lžička rozmarýnu, 40g hladké mouky, muškátový oříšek, olivový olej, 1 vejce
Postup přípravy
Maso orestuejeme na oleji, přidáme sůl, česnek, rozmarýn, trochu podlijeme a necháme chvíli dusit. Ke konci přidáme rozmrzlý špenát, přisypeme polovinu nastrouhaného sýru a přidáme vejce. Připravíme bešamel. Necháme rozpustit máslo, přidáme mouku a chvíli opékáme, za stálého míchání přiléváme mléko, osolíme, opepříme a přidáme špetku muškátového oříšku. Necháme chvíli vařit. Těstoviny naplníme masovou směsí. Bešamel rozprostřeme na dno pekáčku, naskládáme naplněné těstoviny, zalijeme zbytkem bešamelu a posypeme sýrem. Pečeme na 190°C asi 45min.
...
...
...
...
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
pajdulinka
(upraveno)
29. 11. 2011, 15:17